( 24/7 webshop )
Cyclista
 > Diensten

Onze diensten

HEALTH
VRAAG OM ADVIES

Weet je als fietser, loper of andere duursporter soms niet goed wat en hoeveel je moet eten en drinken? Heb je wel eens last van weinig energie? Maagklachten? Maar wil je toch je sport zo gezond en goed mogelijk kunnen uitoefenen? Dan kan je ons vragen om advies!

We merken vaak dat sporters heel wat tijd en middelen investeren in training en materiaal maar verliezen vaak hun voeding uit het oog. Hiervoor kan je bij ons terecht.

PERSOONLIJK ADVIES
Bij een persoonlijk advies of coaching gaan we eerst na hoe het met je voeding zit naast de fiets om nadien verder te gaan met sportvoeding en deze uiteindelijk te gaan combineren. Op die manier krijg je inzichten over wat voor je werkt en wat niet maar vooral ook wat nodig is om je ENERGIE optimaal te krijgen, zodat je je sport met een ideaal energielevel kan beleven. Reken er op dat je hiervoor 3 tot 5 afspraken nodig hebt.

Wil je wat kilo's kwijt en heb je nog een duwtje in de rug nodig? Wil je gezonder gaan eten/leven? Wil je energieker worden? Wel of niet in functie van je sport? Ook daar kunnen we bij helpen/coachen.

Wil je weten hoe dat nu precies zit met sportvoeding? Dat leggen we met plezier uit in een éénmalig gesprek.

Neem gerust contact op en we plannen een gesprek in.


Intake (indien coaching) : 75 euro
Opvolging : 60 euro
Eénmalig advies 1 uur : 60 euro


Heb je interesse in een sessie? Neem dan gerust contact met ons op.
WORKSHOP
27 september 2022

BIKE “CLEAN & SHINE”
Schoonmaken en inspectie van je fiets. Om optimaal te kunnen genieten en presteren is het van groot belang dat een fiets in topconditie verkeert. In deze workshop geven we schoonmaak- en onderhoudstips (zonder hogedrukreiniger!!!) waarmee jij ten allen tijde zorgeloos opnieuw op pad kunt!

Prijs: 20 euro
meer info link
SHOPPEN OP AFSPRAAK
Heb jij een nieuwe outfit nodig? Wil jij graag schoenen komen passen? Nood aan advies over hoe je je kleedt op de fiets? Wat heb je nodig bij regenweer? En hoe kleed je je tijdens een winterse rit? Wat is voor jou de perfecte fietsbroek? Maak dan gerust een afspraak in onze fysieke winkel te Werchter. meer info link
Bike Traject
ADVIES
Heb je nood aan begeleiding, advies, extra informatie. Wij bieden je de mogelijkheid om persoonlijk advies te verkrijgen via ons “BIKE Traject” zodat je met een gerust hart vertrekt op je toekomstige rides. Enjoy the road!

ONS BIKE TRAJECT
Ben je een complete leek en start je echt vanaf nul met fietsen? Of fiets je al een tijdje en denk je dat je niet efficiënt aan het fietsen bent? Heb je het gevoel dat je bij alles hulp, advies, informatie nodig hebt?

Dan bieden we je een “all-in”-traject aan. Samen met gelijkgezinden ga je een traject aan van 6 weken. Elke week komen we op vooraf vastgelegde datums samen. Tijdens gezellige “coffeerides” leren we jullie de kneepjes van het wielrennen. En we geven jullie de basis mee van een gezonde voeding en sportvoeding.

We maken de groepen nooit groot zodat we aandacht hebben voor iedereen. Ben je niet zo’n groepsmens en wens je toch graag een Bike traject te volgen? Dat kan! Laat het ons weten en we bekijken samen wat kan.


Dit is het programma in een notendop :

1) Wat eet ik op en naast de fiets -> Basis van een gezonde voeding
2) Wat eet ik op en naast de fiets -> Sportvoeding
3) We gaan fietsen : Basisprincipes, trapfrequentie, schakelen, tempo,…
4) We gaan fietsen : Klimmen, techniek in de bochten, optrekken, en danseuse, afdalen,…
5) We gaan fietsen : Hoe word ik sneller en sterker op de fiets
6) Beweging naast de fiets en hoe ga ik nu meer kilometers maken? Een sessie naast en op de fiets

START Traject : Nader te bepalen

Prijs : 320 euro (in groep)

Contacteer ons gerust voor de volledige agenda van het traject en data.

HEB JE INTERESSE IN DEZE SESSIE?
meer info link
  Maak een afspraak!