Health

ADVIES

VRAAG OM ADVIES

We kunnen er niet meer om heen. Een gezonde, bewuste levensstijl wint aan terrein! Is dit een hype? Ik denk het niet.

Eens je ervaren hebt wat gezonde voeding voor je kan betekenen, kun en wil je niet meer zonder.

Alleen is het soms niet zo gemakkelijk om op dat juiste pad te komen.

PERSOONLIJK ADVIES

Hoe energieker en gezonder je voelt hangt af van de funderingen die je zelf legt. Dat wat je eet en drinkt zijn je bakstenen en brandstof die je elke dag opnieuw de nodige ENERGIE geven. De ENERGIE om elke dag weer op pad te gaan, de energie om te bewegen en/of te sporten.

Maar wat werkt voor jou? Er bestaat geen perfectie, een eetpatroon is heel individueel en veel complexer dan je denkt. Denk maar aan persoonlijke voorkeur, genetische achtergrond, medisch gekleurd,…

Ik wil graag samen met jou ontdekken wat wel voor je werkt! Zodat je zelf aan de slag kan, het is veel eenvoudiger dan je denkt! Meer energie? Betere sportprestaties? Enkele kilo’s kwijt? Wat eet je nu voor en na een training?

Advies 1 uur : 50 euro

PRAKTISCH

Heb je interesse in een van deze sessies?

HEALTH TRAJECT

PROBEER ONS HEALTH TRAJECT

Health Traject 6 weken

Heb je behoefte om met gelijkgezinden een “health” traject aan te gaan?

We nemen jullie 6 weken mee in een traject waar voeding centraal staat en hoe te combineren met fietsen. 2 x in het traject springen we op ons stalen ros en delen we ervaringen tijdens een gezellige “coffee ride”. Deze trajecten starten telkens op een vooraf bepaalde datum en we komen wekelijks samen. We maken nooit echt grote groepen dat maakt dat we onze aandacht mooi kunnen verdelen.

Ben je niet zo’n groepspersoon en wil je graag dit traject individueel volgen? Dat kan! Stuur ons een berichtje en we bekijken het samen.

Wat kan je verwachten?

6 weken waarin we ons verdiepen in de basis van een gezonde voeding, sportvoeding. Wat eet ik voor en na het fietsen? Wat eten volgens de verschillende soorten trainingen? Welke voeding geeft je ENERGIE. We gaan ook fietsen en tijdens onze “coffeeride” bekijken we wat elke deelnemer mee heeft (voeding & drank) op de fiets of nood aan heeft. We delen ervaringen terwijl we onze favoriete sport beoefenen. Vragen stellen en ervaringen delen is heel belangrijk gedurende het traject.

Het programma in een notendop :

1) Basis van een gezonde voeding en we nemen enkele levensstijlen onder de loep zoals koolhydraatarm of keto, periodiek vasten, andere diëten,….

Start FIT plan indien gewenst

2) Sportvoeding -> Hoe zit dat nu precies met de sportrepen, energygels, isotone dranken. Maar ook,…zijn er alternatieven?

Start FIT plan indien gewenst

3)We gaan fietsen (rustige duurtraining) en ik neem mee? Zet om in de praktijk wat we reeds geleerd hebben. Wat neem je mee voor onderweg?…

4) We gaan dieper in op de voeding voor en na een specifieke training.

Hoe gaat het ondertussen?

5) We gaan fietsen (interval, klimmen) en ik neem mee? Zet om in de praktijk wat we reeds geleerd hebben. Wat neem je mee voor onderweg?

6) Beweging naast de fiets.

Hoe gaat het ondertussen? En hoe ga je nu verder? Afsluiten

START : Donderdag 10 maart 19u

Prijs : 320 Euro

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x