Health

Food that fuels your mind, body & performance

VRAAG OM ADVIES

Weet je als fietser, loper of andere duursporter soms niet goed wat en hoeveel je moet eten en drinken? Heb je wel eens last van weinig energie? Maagklachten? Maar wil je toch je sport zo gezond en goed mogelijk kunnen uitoefenen? Dan kan je ons vragen om advies!

We merken vaak dat sporters heel wat tijd en middelen investeren in training en materiaal maar verliezen vaak hun voeding uit het oog. Hiervoor kan je bij ons terecht.

PERSOONLIJK ADVIES

Bij een persoonlijk advies of coaching gaan we eerst na hoe het met je voeding zit naast de fiets om nadien verder te gaan met sportvoeding en deze uiteindelijk te gaan combineren. Op die manier krijg je inzichten over wat voor je werkt en wat niet maar vooral ook wat nodig is om je ENERGIE optimaal te krijgen, zodat je je sport met een ideaal energielevel kan beleven. Reken er op dat je hiervoor 3 tot 5 afspraken nodig hebt.

Wil je wat kilo's kwijt en heb je nog een duwtje in de rug nodig? Wil je gezonder gaan eten/leven? Wil je energieker worden? Wel of niet in functie van je sport? Ook daar kunnen we bij helpen/coachen.

Wil je weten hoe dat nu precies zit met sportvoeding? Dat leggen we met plezier uit in een éénmalig gesprek.

Neem gerust contact op en we plannen een gesprek in.

Intake (indien coaching) : 75 euro 

Opvolging : 60 euro

Eénmalig advies 1 uur : 60 euro


Heb je interesse in een sessies?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x